Waarom we het (nog meer) doen.
Vaak worden processen van eten en drinken in het zorgdomein als lastig, duur en tijdrovend ervaren. Na het sluiten van centrale keukens wat eind vorige eeuw begon, hebben we bedrijfseconomische oplossingen gebouwd die gebaseerd waren op het product, mensen en middelen. Het organiseren van eten en drinken vraagt net zoveel kennis en kunde als het maken van eten en drinken. Een essentieel proces zelfs en daar was minder ‘rekening’ mee gehouden.
“Gezond eten en drinken kent exclusieve verbindingen naar een gezonder klimaat”
VersZorgende gaat misschien wel terug in de tijd en maakt dankbaar gebruik van voortschrijdend inzicht. Eten en drinken is de afgelopen decennia niet alleen hip en trendy geworden maar bovenal zijn we ons steeds meer bewust van het etiket en de impact van voedselproductie op het klimaat.
Gezond eten en drinken kent exclusieve verbindingen naar een gezonder klimaat. Alleen al door vlees- en visconsumptie te verminderen en om te zetten naar vegan of vegetarische alternatieven zetten we dubbele stappen.
VersZorgende verbindt deze problemen aan nieuwe oplossingen die eigenlijk en gewoon terug naar de basis gaan. “Als je weer normaal doet, word je vanzelf weer bijzonder”.