Anders denken over hetzelfde.

VersZorgende staat primair voor vers bereid, gezond en lekker eten. Door anders te denken én te doen, verbinden we (Vers) koken met Zorg en Welzijn voor mensen. Uitgevoerd door mensen met passie voor het ambacht, waarin zorg voor een beter milieu geen doel is maar vanzelfsprekend.

Een VersZorgende organiseert het proces van eten en drinken vanuit de primaire behoefte van bewoners of cliënten. Als de mens de maat is (de cliënt centraal) verbinden we de wens naar het proces. Wij geloven dat de bedrijfsvoering van eten en drinken binnen zorgmuren anders moet en anders kán. Met behulp van een landelijk netwerk aan foodprofessionals bundelen en vertalen we kennis en kunde naar oplossingen. Logisch, transparant en maatwerk voor elke zorgorganisatie.

Hoe we het DOEN, telkens weer LEREN en het steeds beter maken (OPSCHALEN)

Vanuit een gezamenlijk gedragen VoedingsVisie en Business Case gaan we aan de slag binnen de werkmethodiek DOEN – LEREN – OPSCHALEN. Visie, beleid en financiële fundering bouwen we samen met uw eigen organisatie en/of in co-creatie met consultancy partners.

Waarom we het nog meer doen
Vaak worden processen van eten en drinken in het zorgdomein als lastig, duur en tijdrovend ervaren. Na het (grotendeels) sluiten van centrale keukens hebben we bedrijfseconomische oplossingen gebouwd die gebaseerd waren op het product, mensen en middelen.

Het organiseren van eten en drinken vraagt net zoveel kennis en kunde als het maken van eten en drinken. Een essentieel proces zelfs en daar was minder “rekening” mee gehouden. Het ambacht koken werd hierdoor gemeengoed waarin beleidsmakers de echte foodprofessionals/koks verdrongen naar de achtergrond. VersZorgende is ook pionier om die “misrekening” te herstellen.

Geïnteresseerd?

Benieuwd naar hoe VersZorgende écht in z’n werk gaat? Of een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op!